ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ρωτήστε μας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗ SERVICETAG

Τεχνική υποστήριξη / μηχανογράφηση και πρωτοποριακές υπηρεσίες τεχνολογίας υψηλής ποιότητας σε εταιρείες και ιδιώτες

Αναλαμβάνουμε νέες / υπάρχουσες εγκαταστάσεις / Τεχνική υποστήριξη από το επίπεδο της δομημένης καλωδίωσης έως την παράδοση μιας ολοκληρωμένης επιχείρησης πλήρως λειτουργικής εσωτερικά (intranet) αλλά και διαδικτυακά (internet).

Επίσκεψη τεχνικού, Τεχνική υποστήριξη serviceTag

 

serviceTag: Η #1 επιλογή για τεχνική υποστήριξη

Οι τεχνικοί της serviceTag είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να επισκεφθούν το χώρο σας και να επιλύσουν κάθε πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζετε με το hardware ή το software της εταιρείας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι τεχνικοί μας θα βρεθούν στην έδρα της εταιρείας σας ή στην κατοικία σας το συντομότερο δυνατό.

Σε περίπτωση που μετά την επίσκεψη τεχνικού, το πρόβλημα απαιτεί τη μεταφορά της συσκευής στο εργαστήριο της serviceTag για την επίλυσή του, οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν σχετικά και θα αναλάβουμε τη μεταφορά και επιστροφή της στο χώρο σας.

 

Γιατί να μας επιλέξετε

Τηλεφωνικά κέντρα VoIP

Κλείστε ραντεβού

Για τη μοναδική εμπειρία συνεργασίας

Λαμβάνετε από τους ειδικούς μας άμεσα εκτίμηση βλάβης και κόστους επισκευής της συσκευής σας. Δεν προχωρούμε σε καμία εργασία εάν προηγουμένως δεν είστε απόλυτα ενήμεροι και δεν έχετε αποδεχτεί το κόστος της. Άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημα επικοινωνίας που υποβάλλετε μέσω της ιστοσελίδας μας ή απευθείας στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Επίσκεψη τεχνικού κατ’ οίκoν, παραλαβή και παράδοση της συσκευής σας στο χώρο σας.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της συσκευής σας στο εργαστήριο της serviceTag μέσω της ιστοσελίδας μας και μέσω e-mail και μέσω της νέας μας εφαρμογής από το κινητό σας.

After sale support. Είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε ακόμα και αφού ολοκληρωθεί μια συνεργασία μας.

Remote support. Μοναδική υπηρεσία απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης χωρίς περιορισμό χρονικής διάρκειας σύνδεσης.

Ανταγωνιστικές τιμές στα μέτρα σας

Λαμβάνετε οικονομική προσφορά για κάθε εργασία αφού προηγουμένως έχουμε συζητήσει μαζί σας και έχουμε αναλύσει τις πραγματικές σας ανάγκες.

Πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση

Οι τεχνικοί και μηχανικοί πληροφορικής της serviceTag είναι εξειδικευμένοι, ο καθένας στον τομέα του και βρίσκονται πάντα πρόθυμοι στην υπηρεσία σας ακόμα και για μια απλή συμβουλή.

Οι τεχνικοί πληροφορικής της serviceTag παρακολουθούν και ενημερώνονται σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.