κατασκευη ιστοσελιδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

serviceTag: Η #1 επιλογή για κατασκευή Ιστοσελίδων

Η serviceTag ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργεί δυναμικές, μοντέρνες ιστοσελίδες, ανάλογα με τις ανάγκες, το προφίλ και το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας. Ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα διαχείρισης του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας (κείμενα, εικόνες, αρχεία πολυμέσων κ.α.) μέσω εύχρηστων εφαρμογών, σύμφωνα με τις δυνατότητές σας.

Δημιουργούμε τις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιώντας WordPress και Drupal για τα οποία αναπτύσσουμε πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και θέματα (custom theme creation).

WordPress

Η φήμη ότι το WordPress προορίζεται για μικρές εταιρείες, είναι ασταθές ή είναι αργό, καταρρίπτεται από μεγάλα ονόματα όπως amc.com, renault.com, thewaltdisneycompany.com, sonymusic.com, bbcamerica.com και άλλα πολλά που το χρησιμοποιούν.

Είναι το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ( CMS ) που χρησιμοποιείται από το 29% των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Το WordPress προσφέρει στον τελικό χρήστη ένα πανεύκολο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου το οποίο δεν απαιτεί γνώσεις πληροφορικής, είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης και είναι πλήρως παραμετροποιήσημο. Με την πολυχρηστικότητα του μας παρέχει τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε την τιμή της υπηρεσίας μας ανάλογα με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Στη serviceTag χρησιμοποιώντας το WordPress ως σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σας προσφέρουμε την ιδανική για εσάς ιστοσελίδα. Είτε ξεκινάτε τώρα, είτε είστε μια υπάρχουσα επιχείρηση που επιθυμεί να αναβαθμίσει την διαδικτυακή της εικόνα, διαθέτουμε την εμπειρία, τα απαραίτητα εργαλεία και την κατάλληλη ομάδα για εσάς.

Οι επιλογές που σας παρέχουμε

Επιλέγοντας να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας WordPress, σας δίνονται δύο επιλογές. ‘Η να επιλέξετε κάποιο έτοιμο Template (θέμα) και ύστερα να το προσαρμόσουμε στα μέτρα σας ή να δημιουργήσουμε από την αρχή κάτι μοναδικό “κομμένο και ραμμένο” στα μέτρα και στο ύφος της επιχείρησής σας.

Έτοιμα WordPress Templates

Η ομάδα μας στηρίζει πάντα τη μοναδικότητα στην κατασκευή ιστοσελίδας. Θα επιλέγαμε πάντα την κατασκευή ιστοσελίδων από το μηδέν καθώς αυτή η επιλογή σας παρέχει αμέτρητες δυνατότητες. Τι γίνεται όμως όταν οι δυνατότητες αυτές δεν είναι απαραίτητες, σε συνδυασμό με την επιθυμία σας να κρατήσετε το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας σας σε χαμηλά επίπεδα; Σε αυτήν την περίπτωση, η λύση είναι η επιλογή και σε συνέχεια η προσαρμογή ενός έτοιμου θέματος στα δικά σας δεδομένα.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε πως η χρήση κάποιου έτοιμου θέματος αποτελεί πρόβλημα  στη χρηστικότητα ή στο παρουσιαστικό μιας ιστοσελίδας. Αντιθέτως υπάρχουν πολλά παραδείγματα ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν έτοιμα θέματα που με τη σωστή παραμετροποίηση, καταφέρνουν και διαφοροποιούνται σε σχέση με άλλες ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν το ίδιο θέμα.

Κορυφαία παραδείγματα είναι οι παρακάτω ιστοσελίδες. Όλες τους χρησιμοποιούν το ίδιο WordPress θέμα:

https://visualstudio.microsoft.com/

https://maui.hawaii.edu/

https://www.russellbrand.com

Όμως Προσοχή… δεν είναι όλα τα θέματα το ίδιο! Το ότι σας αρέσει ένα θέμα δε σημαίνει πως είναι και σωστή επιλογή.

Το WordPress είναι το πιο γνωστό CMS. Λόγω αυτού παρουσιάζονται συνεχώς θέματα ασφάλειας / λειτουργικότητας και η σωστή αντιμετώπιση τους, είναι η εφαρμογή ενημερώσεων και διορθώσεων. Δηλαδή χρειάζεται συχνά maintenance.

Αυτό είναι μια εργασία που θα πρέπει απαραίτητα να πραγματοποιείται από τον προγραμματιστή σας στο παρασκήνιο (από 1 φορά το μήνα και πάνω).  Όταν ενημερώνεται το WordPress ή τα διάφορα πρόσθετά του, θα πρέπει κατά καιρούς να ενημερώνεται και το θέμα που έχετε επιλέξει. Αυτό εξαρτάται πάντα από τον εκδότη του θέματος και όχι από την εταιρεία που σας έφτιαξε την ιστοσελίδα.

Για το λόγο αυτό καθώς και επειδή κυκλοφορούν πάρα πολλά WordPress θέματα στην αγορά, στη serviceTag είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή τους προτείνοντας σας πάντα, αυτά που θεωρούμε αξιόπιστα.

Τα θέματα της επιλογής μας κατασκευάζονται από γνωστούς εκδότες, είναι πλήρως συμβατά και επαρκώς παραμετροποιήσημα.

Custom WordPress

Πείτε μας την ιδέα σας και η ομάδα μας θα την υλοποιήσει.

Εδώ η κάθε ιστοσελίδα είναι μοναδική και η ομάδα μας στηρίζει αυτή τη μοναδικότητα. Η επιλογή (custom theme) μας δίνει αμέτρητες δυνατότητες και δεν έχει περιορισμούς εμφανισιακά και λειτουργικά.

Η γραφιστική μας ομάδα θα μελετήσει το χαρακτήρα της επιχείρησής σας και θα αποτυπώσει το αποτέλεσμα σε εικόνες. Πριν την κατασκευή θα γνωρίζετε τα πάντα για την εμφάνιση της νέας σας ιστοσελίδας και ακόμα καλύτερα, θα μπορείτε να επέμβετε εικαστικά, έως ότου καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εκτός από το εικαστικό κομμάτι της ιστοσελίδας, στο custom design συμπεριλαμβάνεται και οποιαδήποτε λειτουργική εφαρμογή δίνατε να ζητηθεί από εσάς. Οι προγραμματιστές μας κάνουν πράξη όλες σας τις απαιτήσεις.

Drupal

To Drupal είναι ένα open-source CMS που φημίζεται για την φοβερή του αξιοπιστία και ασφάλεια. Μπορεί να μη χρησιμοποιείται όσο το WordPress για την κατασκευή ιστοσελίδων, όμως η χρήση του σε ιστοσελίδες όπως :

https://www.nasa.gov/ , https://www.stanford.edu/, https://www.ebayinc.com/ , https://www.tesla.com/, https://www.whitehouse.gov/

αμέσως προδίδουν πως πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά CMS που είναι σχεδόν η μοναδική επιλογή για online εφαρμογές και ιστοσελίδες με αυξημένη πολυπλοκότητα.

Οι επιλογές που σας παρέχουμε

Επιλέγοντας να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας Drupal, σας δίνει μια και μόνο επιλογή. Να δημιουργήσουμε από την αρχή κάτι μοναδικό “κομμένο και ραμμένο” στα μέτρα και στο ύφος της επιχείρησής σας.

Όπως και στην περίπτωση του Custom WordPress theme έτσι και εδώ θα δημιουργηθεί εικαστικό και λειτουργίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της επιχείρησής σας.

Η ομάδα και οι συνεργάτες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε Drupal development. Δεν είναι τυχαίο ότι το Drupal αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή τους για εφαρμογές και project που σχεδιάζουν καθημερινά όπως το Hotelist.gr.

Πως θα επιλέξετε;

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κλείσετε ραντεβού στο χώρο μας με σκοπό την ενημέρωση σας. Στη serviceTag θεωρούμε κάθε περίπτωση ξεχωριστή. Θεωρούμε επίσης πως ο όρος κατασκευή ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι 100% ξεκάθαρος στον εκάστοτε πελάτη.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν βασίζεται μόνο στην απόφαση σας ως προς την επιλογή CMS. Ακόμη και αυτή η απόφαση στηρίζεται σε άλλες αποφάσεις. Hosting, Domain Names, Emails, Digital Marketing, Εταιρική ταυτότητα, χρήση και άλλα πολλά, είναι είναι όροι τους οποίους οφείλουμε να επεξηγήσουμε πριν το ξεκίνημα σας. Έχοντας γνώση των παραπάνω, θα αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις κατασκευές ιστοσελίδων.

Εναλλακτικά μπορούμε να σας δώσουμε μια πρώτη εικόνα συμπληρώνοντας το online ερωτηματολόγιό μας.