Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

serviceTag: Η #1 επιλογή για κατασκευή Ιστοσελίδων

Η serviceTag ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργεί δυναμικές, μοντέρνες ιστοσελίδες, ανάλογα με τις ανάγκες, το προφίλ και το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας. Ταυτόχρονα σας εξασφαλίζει την εύκολη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας (κείμενα, εικόνες, αρχεία πολυμέσων κ.α.) μέσω εύχρηστων εφαρμογών.

Στη serviceTag θεωρούμε κάθε περίπτωση ξεχωριστή. Θεωρούμε επίσης πως ο όρος κατασκευή ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι 100% ξεκάθαρος στον εκάστοτε πελάτη. Η κατασκευή ιστοσελίδας καθώς και το κόστος απόκτησης αυτής, εξαρτώνται από πάρα πολλούς παράγοντες. Hosting, Domain Names, Emails, Digital Marketing, Εταιρική ταυτότητα, χρήση και άλλα πολλά, είναι όροι τους οποίους οφείλουμε να επεξηγήσουμε πριν το ξεκίνημα σας. Έχοντας γνώση των παραπάνω, θα αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις κατασκευές ιστοσελίδων.

Γιατί να μας επιλέξετε;

-Mεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Από το 2004, η serviceTag έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να αναπτύξουν την διαδικτυακή τους εικόνα μέσω της ιστοσελίδας τους. Χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να “ανεβάσουν” την επιχείρησή τους, με λύσεις που οδηγούν πάντα στα επιθυμητά αποτελέσματα. Η serviceTag προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων, σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες. Η εμπειρία μας και η σταθερή παρουσία μας στην αγορά μας έχει βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη και αξιόπιστη εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας και παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις στις ανάγκες τους. H  serviceTag έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια παρουσία στο διαδίκτυο που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό ψηφιακό κόσμο.

-Εξατομικευμένος σχεδιασμός/ κατασκευή ιστοσελίδων προσαρμοσμένa στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Στη ServiceTag, κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές ανάγκες και προδιαγραφές όσον αφορά τη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας της. Γι’ αυτό, προσφέρουμε εξατομικευμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ο εξατομικευμένος αυτός σχεδιασμός ιστοσελίδων σημαίνει ότι θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ακριβείς ανάγκες και προδιαγραφές της επιχείρησής σας. Θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα, την επικοινωνία και την παρουσίαση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας. Αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε μια ιστοσελίδα που θα αντικατοπτρίζει τη μοναδική ταυτότητα και το μήνυμα της επιχείρησής σας. Θα δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα είναι εύκολη στην πλοήγηση και κατανοητή από τους επισκέπτες της. Επιπλέον, θα διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη, με έναν καθαρό σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει την εικόνα και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας. Σε συνεργασία με την γραφιστική μας/σας ομάδα, θα επιλέξουμε το κατάλληλο χρωματικό σχήμα, τη γραμματοσειρά και τον τρόπο παρουσίασης του περιεχομένου, έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι ελκυστική και εύκολα κατανοητή από τους επισκέπτες της. Επιπλέον, θα βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, με χρήση σωστών τίτλων, meta περιγραφών και λέξεων-κλειδιά που αντανακλούν τη φύση της επιχείρησής σας. Με τη βοήθεια της serviceTag, θα έχετε μια ιστοσελίδα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και βοηθά στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

-Εξειδικευμένοι σε WordPress και Drupal για την κατασκευή ιστοσελίδων.

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στην κατασκευή ιστοσελίδων με τη χρήση των δημοφιλών πλατφορμών WordPress και Drupal.

Το WordPress είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων στον κόσμο. Μετά από πολλά χρόνια ανάπτυξης και βελτιστοποίησης, έχει καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά των χρηστών και να γίνει η πρώτη επιλογή για τη δημιουργία ιστοσελίδων. Το WordPress χρησιμοποιείται από πολύ μεγάλα ονόματα όπως η The Walt Disney Company, η Microsoft, η Mercedes-Benz και πολλά άλλα. Αυτό έχει δώσει ακόμη περισσότερη αξιοπιστία και αναγνωρισιμότητα στο WordPress. Πέρα από την αναγνωρισιμότητα, η δυνατότητα επέκτασης και προσαρμογής, είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τη δημοτικότητα του WordPress. Με τη χρήση πρόσθετων (plugins) και θεμάτων (themes), μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη ιστοσελίδα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Στον αντίποδα, το Drupal είναι μια πιο πολύπλοκη πλατφόρμα και προτιμάται κυρίως από μεγάλες επιχειρήσεις και ιστοσελίδες με πολλά περιεχόμενα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται πολλαπλές λειτουργίες και δυνατότητες, όπως εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου και δυνατότητες κοινοποίησης περιεχομένου. Ωστόσο, απαιτεί μεγαλύτερη τεχνική γνώση και προγραμματιστικές ικανότητες για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

-Η αλήθεια προέρχεται από τα δεδομένα και πάντα καθοδηγούν τις αποφάσεις μας στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Στη serviceTag, πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδων βασίζεται στα δεδομένα. Γι’ αυτόν τον λόγο, διασφαλίζουμε ότι κάθε απόφαση που λαμβάνουμε σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων θα βασίζεται σε αναλύσεις δεδομένων και μετρήσεις από την αγορά και τον ανταγωνισμό. Αυτή η προσέγγιση μας βοηθά να κατανοήσουμε την επιχείρησή σας, τους πελάτες σας και το περιβάλλον στο οποίο λειτουργείτε. Με βάση αυτά τα δεδομένα, εκπονούμε εξατομικευμένες λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και αναδεικνύουν το προφίλ και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας.

Είμαστε υπερήφανοι για την εμπειρία μας στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων από το 2004. Έχουμε εξελίξει τις γνώσεις και τα εργαλεία μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Ο πυρήνας της επιτυχίας μας είναι η ικανότητά μας να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να τις μεταφράζουμε σε εξατομικευμένες λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων.

-Μας αρέσει να είμαστε ειλικρινείς και έτσι πάντα χτίζουμε και επενδύουμε σε ποιοτικές σχέσεις διαρκείας με όλους μας τους πελάτες.

Στη serviceTag μας, τιμούμε την ειλικρίνεια και προτιμούμε να χτίζουμε ποιοτικές σχέσεις διαρκείας με όλους τους πελάτες μας. Η διαφάνεια και η αμεσότητα είναι βασικές αξίες μας και πάντα επενδύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες τους και προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας, προσφέροντας πάντα αξιόπιστες και ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες.

-Για εμάς κάθε ιστοσελίδα αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο και οι ανάγκες του κάθε πελάτη είναι μοναδικές. Συνεπώς δεν ακολουθούμε ποτέ μια τακτική μαζικής κατασκευής αλλά tailor-made λύσεις.

Για εμάς, κάθε ιστοσελίδα αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο και οι ανάγκες του κάθε πελάτη είναι μοναδικές. Σε αντίθεση με τις εταιρείες που ακολουθούν μια τακτική μαζικής κατασκευής ιστοσελίδων, εμείς προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις. Κάθε ιστοσελίδα αντιμετωπίζεται με μεγάλη προσοχή και σεβασμό στην προσωπικότητά της, καθώς και στον σκοπό της. Στόχος μας είναι να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε μια στενή και διαρκή σχέση με τον πελάτη. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής της ιστοσελίδας μας, επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες και τις προτεραιότητές του, παρέχοντας  ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να επιτύχει τους στόχους του.

-Πριν την κατασκευή, αναλύουμε όλα τα θέματα που πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν την κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή του.

Για εμάς η ανάλυση είναι η βάση για μια επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας. Πριν από την έναρξη του έργου μας, επικοινωνούμε με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και τους στόχους τους. Στη συνέχεια, αναλύουμε όλα τα ζητήματα που πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν την κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή του, όπως ο σχεδιασμός, η δομή της ιστοσελίδας, η αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, η βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης, η διαχείριση περιεχομένου και άλλα. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε είναι μια μοναδική και εξατομικευμένη λύση που αντιπροσωπεύει απόλυτα τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

-Ανταγωνιστικές τιμές για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων

Η ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι μια καίρια διαδικασία για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αυξήσει την παρουσία της στο διαδίκτυο. Με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό στην αγορά, είναι σημαντικό να παρέχονται υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στην εταιρεία μας, κατανοούμε τη σημασία της ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας που είναι λειτουργική, αισθητικά ελκυστική και εξασφαλίζει μια ομαλή εμπειρία χρήσης στους επισκέπτες. Για αυτό το λόγο, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων στην Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Οι επιλογές που παρέχουμε στην κατασκευή ιστοσελίδων

WordPress

Επιλέγοντας να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας WordPress, σας δίνονται δύο επιλογές. ‘Η να επιλέξετε κάποιο έτοιμο Template (θέμα) και ύστερα να το προσαρμόσουμε στα μέτρα σας ή να δημιουργήσουμε από την αρχή κάτι μοναδικό “κομμένο και ραμμένο” στα μέτρα και στο ύφος της επιχείρησής σας.

Έτοιμα WordPress Templates

Η ομάδα μας στηρίζει πάντα τη μοναδικότητα στην κατασκευή ιστοσελίδας. Θα επιλέγαμε πάντα την κατασκευή ιστοσελίδων από το μηδέν καθώς αυτή η επιλογή σας παρέχει αμέτρητες δυνατότητες. Τι γίνεται όμως όταν οι δυνατότητες αυτές δεν είναι απαραίτητες, σε συνδυασμό με την επιθυμία σας να κρατήσετε το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας σας σε χαμηλά επίπεδα; Σε αυτήν την περίπτωση, η λύση είναι η επιλογή και σε συνέχεια η προσαρμογή ενός έτοιμου θέματος στα δικά σας δεδομένα.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε πως η χρήση κάποιου έτοιμου θέματος αποτελεί πρόβλημα στη χρηστικότητα ή στο παρουσιαστικό μιας ιστοσελίδας. Αντιθέτως υπάρχουν πολλά παραδείγματα ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν έτοιμα θέματα που με τη σωστή παραμετροποίηση, καταφέρνουν και διαφοροποιούνται σε σχέση με άλλες ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν το ίδιο θέμα.

Όμως Προσοχή… δεν είναι όλα τα θέματα το ίδιο! Το ότι σας αρέσει ένα θέμα δε σημαίνει πως είναι και σωστή επιλογή.

Το WordPress είναι το πιο γνωστό CMS. Λόγω αυτού παρουσιάζονται συνεχώς θέματα ασφάλειας / λειτουργικότητας και η σωστή αντιμετώπιση τους, είναι η εφαρμογή ενημερώσεων και διορθώσεων. Δηλαδή χρειάζεται συχνά maintenance.

Αυτό είναι μια εργασία που θα πρέπει απαραίτητα να πραγματοποιείται από τον προγραμματιστή σας στο παρασκήνιο (από 1 φορά το μήνα και πάνω).  Όταν ενημερώνεται το WordPress ή τα διάφορα πρόσθετά του, θα πρέπει κατά καιρούς να ενημερώνεται και το θέμα που έχετε επιλέξει. Αυτό εξαρτάται πάντα από τον εκδότη του θέματος και όχι από την εταιρεία που σας έφτιαξε την ιστοσελίδα.

Για το λόγο αυτό καθώς και επειδή κυκλοφορούν πάρα πολλά WordPress θέματα στην αγορά, στη serviceTag είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή τους προτείνοντας σας πάντα, αυτά που θεωρούμε αξιόπιστα.

Τα θέματα της επιλογής μας κατασκευάζονται από γνωστούς εκδότες, είναι πλήρως συμβατά και επαρκώς παραμετροποιήσημα.

Custom WordPress

Πείτε μας ή φέρτε μας έτοιμη την γραφιστική σας ιδέα και η ομάδα μας θα την υλοποιήσει.

Εδώ η κάθε ιστοσελίδα είναι μοναδική και η ομάδα μας στηρίζει αυτή τη μοναδικότητα. Η επιλογή (custom theme) μας δίνει αμέτρητες δυνατότητες και δεν έχει περιορισμούς εμφανισιακά και λειτουργικά.

Αφού η γραφιστική σας / μας ομάδα συνεργατών, μελετήσει το χαρακτήρα της επιχείρησής σας και  αποτυπώσει το αποτέλεσμα σε εικόνες κάνοντας σας γνωστά τα πάντα για την εμφάνιση της νέας σας ιστοσελίδας, η ομάδα μας θα αναλάβει την υλοποίηση. Από την επιλογή των χρωμάτων και της γραμματοσειράς μέχρι τη διάταξη των στοιχείων και την προσθήκη εικόνων και βίντεο, η ομάδα μας θα δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που θα αντανακλά την επιχείρησή σας με τον καλύτερο τρόπο.

Κατά τη διαδικασία της ανάπτυξής της, η ομάδα μας θα λαμβάνει υπόψη τα πρότυπα ασφάλειας και την απόδοση της ιστοσελίδας, για να διασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση (custom ή όχι) μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης, η ιστοσελίδα θα υποβληθεί σε πλήρη δοκιμή και πιστοποίηση πριν αναρτηθεί στον ιστό. Επιπλέον, θα παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση της ιστοσελίδας σας, για να διασφαλίσουμε τη σταθερή λειτουργία της και την ενημέρωση της σε νέες τεχνολογίες και τάσεις. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη στον τομέα της ιστοσελίδας, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει ενημερωμένη και λειτουργική σε όλη τη διάρκεια της ύπαρξής της.

Drupal

To Drupal είναι ένα open-source CMS που φημίζεται για την φοβερή του αξιοπιστία και ασφάλεια. Μπορεί να μη χρησιμοποιείται όσο το WordPress για την κατασκευή ιστοσελίδων, όμως η χρήση του σε ιστοσελίδες όπως :

https://www.nasa.gov/ , https://www.stanford.edu/, https://www.ebayinc.com/ , https://www.tesla.com/, https://www.whitehouse.gov/

αμέσως προδίδουν πως πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά CMS που είναι σχεδόν η μοναδική επιλογή για online εφαρμογές και ιστοσελίδες με αυξημένη πολυπλοκότητα.

Επιλέγοντας να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας Drupal, σας δίνει μια και μόνο επιλογή. Να δημιουργήσουμε από την αρχή κάτι μοναδικό “κομμένο και ραμμένο” στα μέτρα και στο ύφος της επιχείρησής σας.

Όπως και στην περίπτωση του Custom WordPress theme έτσι και εδώ θα δημιουργηθεί εικαστικό και λειτουργίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της επιχείρησής σας.

Πως θα επιλέξετε;

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν βασίζεται μόνο στην απόφαση σας ως προς την επιλογή CMS. Ακόμη και αυτή η απόφαση στηρίζεται σε άλλες αποφάσεις. Hosting, Domain Names, Emails, Digital Marketing, Εταιρική ταυτότητα, χρήση και άλλα πολλά, είναι είναι όροι τους οποίους οφείλουμε να επεξηγήσουμε πριν το ξεκίνημα σας. Έχοντας γνώση των παραπάνω, θα αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις κατασκευές ιστοσελίδων.

Στη serviceTag θεωρούμε κάθε περίπτωση ξεχωριστή. Θεωρούμε επίσης πως ο όρος κατασκευή ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι 100% ξεκάθαρος στον εκάστοτε πελάτη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα μας μπορεί να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες για την ιστοσελίδα σας και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια ισχυρή παρουσία στον ιντερνετ. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αναγκαία πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.