Παραλαβή & Επιστροφή (Pick up and return ): Η βολική λύση επισκευής υπολογιστή!

Παραλαβή & Επιστροφή: Η βολική λύση επισκευής υπολογιστή!

Παραλαβή & Επιστροφή (Pick up and return ): Η βολική λύση επισκευής υπολογιστή!

Η υπηρεσία μας “Pick up and return” αποτελεί μία άκρως βολική λύση για τους πελάτες μας που έχουν προβλήματα στον υπολογιστή τους ή στο laptop τους και δεν έχουν τη δυνατότητα να τα φέρουν οι ίδιοι στο εργαστήριο μας.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός: Ο πελάτης επικοινωνεί μαζί μας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή άλλου τρόπου και κλείνει ραντεβού.

Ένας τεχνικός μας επισκέπτεται τον πελάτη στον χώρο του και διαπιστώνει αν ο υπολογιστής μπορεί/συμφέρει να επισκευαστεί. Στη συνέχεια, δίνει στον πελάτη μία πρόβλεψη κόστους για την επισκευή του. Εάν ο πελάτης αποφασίσει να προχωρήσει με την επισκευή, ο τεχνικός παραλαμβάνει τον υπολογιστή ή το laptop, τον προσκομίζει στο εργαστήριο μας και o υπολογιστής επισκευάζεται εφαρμόζοντας όλες τις διαδικασίες που ισχύουν για την υπηρεσία μας “επισκευές υπολογιστών“. Αφού ολοκληρωθεί η επισκευή, ο τεχνικός επιστρέφει τον υπολογιστή ή το laptop στον πελάτη.

Η υπηρεσία “Pick up and return” είναι πολύ βολική για τους πελάτες μας, καθώς εξοικονομούν χρόνο και δε χρειάζεται να μεταφέρουν τον υπολογιστή τους στο εργαστήριό μας.

Επιπλέον, οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι υπηρεσίες μας παρέχονται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς που θα επισκευάσουν τον υπολογιστή τους με επαγγελματικό και αξιόπιστο τρόπο.

Η υπηρεσία “Pick up and return” είναι επίσης πολύ ασφαλής, καθώς ο τεχνικός μας θα φροντίσει να προστατεύσει τον υπολογιστή ή το laptop σας κατά τη μεταφορά τους στο εργαστήριό μας και κατά την επιστροφή τους στον χώρο σας. (Σχετικό άρθρο)

Παράλληλα, η υπηρεσία “Pick up and return” παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες μας και τους επιτρέπει να επικοινωνούν μαζί μας και να προγραμματίζουν το ραντεβού σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.

Συνολικά, η υπηρεσία “Pick up and return” είναι μία άκρως βολική και ασφαλής επιλογή για τους πελάτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον υπολογιστή τους και δεν μπορούν να τα φέρουν στο εργαστήριό μας.

Προς το παρόν υπηρεσία είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας. Παρακαλούμε ελέγξτε εάν η περιοχή σας εξυπηρετείται από τους τεχνικούς μας.