Ταξιδεύω πάντα με το Laptop μου

//Ταξιδεύω πάντα με το Laptop μου

Ταξιδεύω πάντα με το Laptop μου

Έμεινε 1 βδομάδα για να ξεκινήσω τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σκοπεύω να έχω μαζί μου έναν πολύτιμο συνεργάτη.  Το Laptop μου you can find out more.

Έχοντας αναλάβει την υποστήριξη εταιρειών, τη συντήρηση προγραμμάτων και υπολογιστών,  το Laptop μου είναι το βασικό εργαλείο που θα με βοηθήσει να ανταπεξέλθω σε οποιαδήποτε απαίτηση των πελατών μου ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Σε αντίθετη περίπτωση θα το άφηνα μόνο, να κάνει διακοπές σπίτι. (προσωπική άποψη…)

Δεν είμαι ο μόνος που έχει την υποχρέωση να «κουβαλάει» ακόμη και στις διακοπές του ένα Laptop…

Πιστεύω ότι εσείς που παίρνετε μαζί σας το Laptop στις διακοπές  βιώνετε κάτι παρόμοιο με’ εμένα.  Κοινώς η δουλειά σας εξαρτάται απ’ αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αναρωτηθείτε πόσο σημαντικό είναι για εσας.  Αναρωτηθείτε εάν πραγματικά στις διακοπές σας θα βρείτε χρόνο να το χρησιμοποιήσετε.

Επίσης μην ξεχνάτε  ότι το Laptop σας απειλείται από πολλούς κινδύνους όταν ταξίδευει.  Για παράδειγμα κλοπή,  κλιματικές συνθήκες, καταστροφή από πτώσεις, υγρά, αμμο και άλλα. Yπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε σε ένα έκτακτο e-mail όπως smartphone, tablet ή ακόμα και internet café.

Εάν ταξιδεύετε μαζί με τον υπολογιστή σας, παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες οι οποίες θα σας προστατέψουν

1. Επειδή πρόκειται να συνδεθείτε σε ξένα δίκτυα καλό θα ήταν να έχετε εγκατεστημένες  τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας στο σύστημα σας όπως και ένα ενημερωμένο και αξιόπιστο antivirus. Έχω τονίσει στο παρελθόν ότι η παρουσία σας σε ξένα δίκτυα χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις μπορεί να είναι καταστροφική.

2. Αντιγράψτε τα πολύτιμα αρχεία σας σε κάποιον εξωτερικό χώρο ή και στο cloud και αφαιρέστε τα από το Laptop που θα πάρετε μαζί σας.

3. Πάρτε μαζί σας εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο όπως USB stick σε περίπτωση που χρειαστεί να μοιραστείτε αρχεία και δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

4. Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό ενημερωθείτε για την τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος  και προμηθευτείτε τους κατάλληλους αντάπτορες.

5. Να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε το Laptop σας σε παραλίες και γενικά σε μέρη που υπάρχει κίνδυνος να βραχεί ή να σκονιστεί.

6. Eάν η δουλειά σας εξαρτάται απ’ το ίντερνετ θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εκεί που ταξιδεύετε υπάρχει. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να προμηθευτείτε πακέτο mobile internet από κάποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας και internet.

7. Xρησιμοποιείτε πάντα τσάντες μεταφοράς και μην αφήνετε το Laptop σας εκτεθειμένο όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Στο εμπόριο θα βρείτε διαφορά προστατευτικά για οθόνες, πληκτρολόγια κ.α…

8. Καλό θα είναι να κλείνετε (Shut Down) το Laptop σας όταν το μεταφέρετε και όχι να το θέτετε σε λειτουργία νάρκωσης ή αδράνειας.

9. Nα γνωρίζετε το μοντέλο όπως και το σειριακό αριθμό του Laptop σας. Σε περίπτωση κλοπής ίσως είναι το μοναδικό που θα σας βοηθήσει να το ξαναβρείτε. Σύγχρονες συσκευές παρέχουν λειτουργία εύρεσης σε περίπτωση κλοπής. Αν διαθέτετε τέτοια συσκευή και δεν γνωρίζετε πως να ενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργεία μη χάνετε χρόνο… ενημερωθείτε.

10. Ένα Laptop είναι πιθανό να χαλάσει ή να παρουσιάσει δυσλειτουργία. Μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας το τηλέφωνο του τεχνικού σας.

11. Εάν σκοπεύετε να δουλέψετε με το Laptop σας εκτός σπιτιού, βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία του είναι σε καλή κατάσταση ώστε να σας παρέχει επαρκή χρόνο εργασίας.

Καλές διακοπές…

Από |2018-02-11T20:22:49+02:00Ιούλιος 31st, 2016|Laptops|0 Σχόλια
Ο Κώστας Ζερβάκης είναι 35 χρονών και ασχολείται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τα 7 του χρόνια. Το hobby του ήταν, και εν πολλοίς είναι ακόμα, να ανοίγει, διαλύει και ανασυνθέτει ηλεκτρονικές συσκευές. Σπούδασε Computer Science στο Portsmouth της Αγγλίας θέλοντας να επεκτείνει τις γνώσεις του και στον κλάδο του προγραμματισμού, των δικτύων, του hardware και του software, κάτι που κατά κοινή ομολογία κατάφερε και πλέον εξασκεί ως επάγγελμα. Εργάζεται από το 2000 στο χώρο της πληροφορικής. Σήμερα, έχει τη δική του επιχείρηση στην Παλλήνη η οποία ονομάζεται serviceTag. Αναλαμβάνει επισκευές αναβαθμίσεις laptop και desktop, εγκαταστάσεις τηλεφωνικών κέντρων VoIP, ανάπτυξη εφαρμογών, σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, SEO, μηχανογράφηση επιχειρήσεων.

Service Υπολογιστών Παλλήνη

Επισκεφτείτε το επισκευαστικό μας τμήμα και ελέγξτε, επιδιορθώστε ή αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.