ενδεικτικο πελατολογιο

Σήμερα ο κύριος Παπαδόπουλος, δούλευε από το σπίτι του, που τυχαίνει να βρίσκεται πολύ κοντά στο εργαστήριό μας. Μας επισκέφθηκε, με σκοπό να παραλάβει το πλήρως επισκευασμένο Laptop της κόρης του. Καθώς ο γιος του έπαιζε ένα τέλειο παιχνίδι στο νέο υπολογιστή που του είχαμε συνθέσει, έριξε κατά λάθος ένα ποτήρι νερό στο Laptop της αδερφής του, που καθόταν δίπλα του.

Ο κύριος Παπαδόπουλος είναι γενικός διευθυντής σε μία εταιρεία με πολλά υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο μηχανογραφικός εξοπλισμός και το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας του, λειτουργούν απρόσκοπτα από τη μέρα της εγκατάστασης τους, επιτρέποντας έτσι σε εκείνον και σε όλους του τους συνεργάτες, να πραγματοποιούν καθημερινά τις πολύ απαιτητικές εργασίες και επικοινωνίες τους. Είτε βρίσκεται στο γραφείο του, στο δρόμο ή στο σπίτι η τεχνολογία που του παραδώσαμε, είναι ο νούμερο ένα σύμμαχος του.

Όσο αφορά τη διαδικτυακή του εικόνα, πάντα είχε την ανάγκη να βρει την ομάδα που αφού θα “ζωγράφιζε” τη σκέψη του, θα τη μετέτρεπε σε μια υπέροχη ιστοσελίδα. Πριν 5 χρόνια ολοκληρώσαμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής του. Από τότε καθώς η ιστοσελίδα του αναβαθμίζεται συνεχώς τόσο σε επίπεδο προγραμματισμού και ενημερώσεων όσο και σε ενέργειες digital marketing, η ανάπτυξη της εταιρείας του είναι ραγδαία.

Ο κύριος Παπαδόπουλος πέτυχε κάτι μοναδικό. Ακολουθώντας έναν και μόνο συνεργάτη, τη serviceTag, κατάφερε να κάνει την τεχνολογία να τον ακολουθεί σε οποιαδήποτε κίνησή του. Εσείς;


Δείτε το ενδεικτικό μας πελατολόγιο: