Κατασκευή ιστοσελίδων2018-04-03T18:16:49+02:00

serviceTag: Η #1 επιλογή για κατασκευή Ιστοσελίδων

 Καταγράφοντας μόνο ικανοποιημένους πελάτες, η serviceTag είναι μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη επιλογή για την κατασκευή ιστοσελίδων.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η serviceTag ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργεί δυναμικές, μοντέρνες ιστοσελίδες, ανάλογα με τις ανάγκες, το προφίλ και το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας. Ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα διαχείρησης του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας (κείμενα, εικόνες, αρχεία πολυμέσων κ.α.) μέσω εύχρηστων εφαρμογών, σύμφωνα με τις δυνατότητές σας.

 • Δημιουργούμε τις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιώντας wordpress και drupal, magento για τα οποία
 • αναπτύσσουμε πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και θέματα (custom theme creation)

web design

Ανάπτυξη Mobile Applications:

Δημιουργούμε και σας παραδίδουμε Mobile Applications τελευταίας τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης. Οι προγραμματιστές της εταιρείας μας με πολυετή πείρα σε γλώσσες προγραμματισμού για iOS, και Android θα αναλύσουν τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρουν custοm εφαρμογές φτιαγμένες στα μέτρα σας.

κατασκευή ιστοσελίδων

Graphics

 • Λογότυπο
 • Business card
 • Επιστολόχαρτο
 • Προτυπωμένα έντυπα
 • Brochures σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή
 • Newsletter, folder

Το δημιουργικό τμήμα της serviceTag είναι στην υπηρεσία της εταιρικής σας ταυτότητας. Διαθέτουμε το απόλυτο δίκτυο συνεργατών που θα φροντίσουν κάθε στάδιο εργασίας και θα σας παραδώσουν αυτό και μόνο που σας ικανοποιεί απόλυτα, προφυλάσσοντας και ενισχύοντας το μοναδικό αποτύπωμά σας στην ανταγωνιστική αγορά.

κατασκευή logo

Ανάπτυξη λογισμικού

Δημιουργούμε και σας παραδίδουμε λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης. Οι προγραμματιστές της εταιρείας μας με πολυετή πείρα σε γλώσσες προγραμματισμού όπως C/C++, Java/J2EE, PHP και SQL, θα αναλύσουν τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρουν custοm εφαρμογές φτιαγμένες στα μέτρα σας.

Εφαρμογές πληροφορικής

SEO

techs

Web marketing

SEO (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία κατά την οποία δεχόμαστε επισκέψεις στο site μας μέσω των μηχανών αναζήτησης. Και εννοούμε την λεγόμενη «οργανική» (organic) αναζήτηση και όχι την πληρωμένη διαφήμιση. Μέσω του Search Engine Optimization, η επιχείρησή σας εμφανίζεται μεταξύ των πρώτων σύμφωνα με τις λέξεις κλειδιά που θα ορίσουμε μαζί, ανάλογα με τη δραστηριότητά σας. Δεδομένου ότι όλες οι μηχανές αναζήτησης όπως Google, Bing, Yahoo, κ.α. εμφανίζουν στα αποτελέσματα ιστοσελίδες σχετικές προς τις λέξεις κλειδιά που ορίζει ο χρήστης, οι SEO Spesialists της serviceTag θα φροντίσουν για τις απαραίτητες προσαρμογές στην ιστοσελίδα σας, προκειμένου να έχετε τη μέγιστη απόδοση.

Στη ServiceTag μπορούμε να σχεδιάσουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει και να σας παρέχουμε συμβουλές γύρω από όλα τα θέματα  Marketing & Digital Marketing.

Γνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε την τεχνογνωσία και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης  που προσφέρουμε, με λύσεις και προτάσεις για επιτυχημένη προώθηση οποιασδήποτε εταιρίας ανεξάρτητα σε ποιόν τομέα ανήκει με έξυπνες και αποδοτικές μεθόδους  Οnline & Social media διαφημίσεων.

Έτσι μπορείτε να αυξήσετε τη επισκεψιμότητα του site σας, να στοχεύσετε σε μεγαλύτερο εύρος κοινού και τέλος να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα & περισσότερες πωλήσεις.

 • Μελέτη, έρευνα και προτάσεις για τη στρατηγική ανάπτυξης και προβολή μέσω Google ( Search Engine Marketing, Youtube, Display Network)
 • Δημιουργία, διαχείριση και βελτιστοποίηση διαφημιστικών καμπανιών μέσω Google & Facebook
 • Email Marketing
 • Social Media Marketing
 • Συμβουλές και αναφορές για την απόδοση των διαφημίσεων σας