ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Υπολογιστης κόστους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ SERVICETAG

Κατασκευή ιστοσελίδων, Κατασκευή eshop – Κατασκευή εφαρμογών.

Η serviceTag ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργεί δυναμικές, μοντέρνες ιστοσελίδες, ανάλογα με τις ανάγκες, το προφίλ και το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας.

Δημιουργούμε τις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιώντας WordPress και Drupal για τα οποία αναπτύσσουμε πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και θέματα (custom theme creation).

Στη serviceTag θεωρούμε κάθε περίπτωση ξεχωριστή. Θεωρούμε επίσης πως ο όρος κατασκευή ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι 100% ξεκάθαρος στον εκάστοτε πελάτη.

Η κατασκευή ιστοσελίδας καθώς και το κόστος απόκτησης αυτής, εξαρτώνται από πάρα πολλούς παράγοντες. Hosting, Domain Names, Emails, Digital Marketing, Εταιρική ταυτότητα, χρήση και άλλα πολλά, είναι όροι τους οποίους οφείλουμε να επεξηγήσουμε πριν το ξεκίνημα σας. Έχοντας γνώση των παραπάνω, θα αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις κατασκευές ιστοσελίδων.

serviceTag: Η #1 επιλογή για κατασκευή Ιστοσελίδων

Από το 2004 προσφέρουμε λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων και εφαρμογών σε εταιρείες επαγγελματίες και ιδιώτες.

Η αλήθεια προέρχεται από τα δεδομένα και πάντα καθοδηγούν τις αποφάσεις μας στις κατασκευές ιστοσελίδων.

Μας αρέσει να είμαστε ειλικρινείς και έτσι  πάντα χτίζουμε και επενδύουμε σε ποιοτικές σχέσεις διαρκείας με όλους μας τους πελάτες.

Για εμάς κάθε ιστοσελίδα αποτελεί  ένα ξεχωριστό έργο και οι ανάγκες του κάθε πελάτη είναι μοναδικές. Συνεπώς δεν ακολουθούμε ποτέ μια τακτική μαζικής κατασκευής αλλά tailor-made λύσεις.

Πριν την κατασκευή, αναλύουμε και απαντάμε σε όλα τα θέματα που πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν την κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή του. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Γιατί να μας επιλέξετε

Πρέπει να γνωρίζετε

Υπολογιστης κόστους

Από το 2004, η serviceTag έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να αναπτύξουν την διαδικτυακή τους εικόνα μέσω της ιστοσελίδας τους. Χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ανεβάσουν την επιχείρησή τους, με λύσεις που βασίζονται σε έμπρακτα αποτελέσματα.

Παρέχουμε επαγγελματικό σχεδιασμό ισοτόπων, σε πολύ λογικές τιμές, χωρίς κρυφά κόστη.

Εκτιμώντας την επένδυσή σας, υποστηρίζουμε πως λογική τιμή, σημαίνει προσιτή τιμή. Δεν προσπαθούμε να είμαστε φθηνότεροι, γιατί αυτό ενδεχομένως σημαίνει πως πρέπει να παρακάμψουμε απαραίτητες διαδικασίες οι οποίες στο τέλος δεν θα παράξουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε στη διαφάνεια, έτσι οι προσφορές μας είναι φτιαγμένες ώστε να μπορείτε να βλέπετε εκ των προτέρων, όλα τα έξοδα που είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε.

Γνωρίζετε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται και ποτέ δεν θα αναθέσουμε την κατασκευή τής ιστοσελίδας σας σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Η κατασκευή ιστοσελίδας θα ολοκληρωθεί δίνοντας σας ένα φιλικό προς τον χρήστη Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), το οποίο σας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου του ιστότοπού σας με λειτουργίες που είναι εύκολες και γρήγορες στη χρήση.

Η ενημέρωση και συντήρηση τής ιστοσελίδας σας αποτελεί κύριο μέλημά μας.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Step 1 of 8

Λίγα λόγια για εσάς

Μια φράση (2-10 λέξεις) που να περιγράφει την εταιρεία σας και τις υπηρεσίες που παρέχει: