Υπηρεσίες Cloud

/Υπηρεσίες Cloud
Υπηρεσίες Cloud2018-05-12T20:47:19+02:00

Υπηρεσιες cloud

Οι υπηρεσίες Cloud ήρθαν για να μείνουν και αποτελούν το μέλλον κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Πλήθος λειτουργιών που στο παρελθόν χρειάζονταν χρόνο, χώρο και πολλά χρήματα για να υλοποιηθούν πλέον είναι διαθέσιμες στο κινητό, στο tablet, στο laptop σας.

Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας Cloud όλο και συχνότερα δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία σας στο γραφείο, καθώς μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε μεγάλο μέρος των λειτουργιών της επιχείρησής σας απομακρυσμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αλληλογραφία σας, την οποία μπορείτε πλέον να διεκπεραιώνετε από το κινητό ή από το tablet σας. Όλο το ιστορικό παραμένει διαθέσιμο σ’ ένα «σύννεφο» το Cloud, στο οποίο έχετε πρόσβαση απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι υπηρεσίες Cloud εφαρμόζονται ιδανικά αναβαθμίζοντας τη λειτουργία της επιχείρησής σας και σε άλλους τομείς όπως η τήρηση των ηλεκτρονικών αρχείων σας (file server), το τηλεφωνικό σας κέντρο κ.α., ισχυροποιώντας τη θέση της στην αγορά.

Στη serviceTag παρακολουθούμε, αξιολογούμε και εφαρμόζουμε κάθε καινοτομία που διευκολύνει τη σύγχρονη επιχείρηση. Συζητώντας μαζί σας και αναλύοντας τον τρόπο λειτουργίας σας, προσδιορίζουμε ακριβώς τα αδύνατα σημεία στα οποία χρειάζεται να παρέμβουμε και να δώσουμε την καλύτερη λύση.