Συμβόλαιο συντήρησης υπολογιστών

/Συμβόλαιο συντήρησης υπολογιστών
Συμβόλαιο συντήρησης υπολογιστών2018-05-12T20:18:06+02:00

Συμβόλαια συντήρησης

Ας δουμε  πρωτά τι είναι συμβόλαιο συντήρησης και γιατι το χρειαζόσαστε:

Συμβόλαιο συντήρησης ή σύμβολο τεχνικής υποστήριξης είναι μία «δέσμευση» της εταιρείας που παρέχει το συμβόλαιο συντήρησης προς εσάς. Η δέσμευση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει διάφορα ανάλογα με τον τύπο του συμβολαίου:

  • Τακτικούς ελέγχους στο μηχανογραφικό σας εξοπλισμό
  • Άμεση απόκριση σε περίπτωση προβλήματος ( είτε με επίσκεψη τεχνικού είτε με remote support )
  • Αναφορές χρήσης
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Αναβαθμίσεις
  • κ.α

Σήμερα όλες οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν μηχανογραφικό εξοπλισμό και στηρίζουν πολύ μεγάλο μέρος της δουλειάς τους σε αυτόν. Χρειάζεστε ένα συμβόλαιο συντήρησης το οποίο θα σας κάνει να νιώθετε ότι υπάρχει πάντα στο πλευρό σας μια εταιρεία ικανή να λύσει άμεσα όποιες ανάγκες προκύπτουν.

H serviceTag παρέχει πάντα το σωστό συμβόλαιο συντήρησης ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες της εταιρείας σας.

Μετά από την καταγραφή και αξιολόγηση του εξοπλισμού σας, της δομημένης καλωδίωσης, των συσκευών και των προγράμματων που χρησιμοποιείτε, θα σας προτείνουμε το συμβόλαιο συντήρησης που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, χωρίς περιττές υπηρεσίες και κρυφά κόστη.

Με τον τρόπο αυτό, θα σας είναι ξεκάθαρο από την έναρξη της συνεργασίας μας, το τι ακριβώς σας προσφέρουμε και με ποιο κόστος. Γεγονός που θα διευκολύνει τον οικονομικό προγραμματισμό της επιχείρησής σας. Παράλληλα θα διευκολύνει τον προγραμματισμό των απαραίτητων περιοδικών εργασιών για την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων σας.