Η οθόνη του υπολογιστή μου είναι παραμορφωμένη / κάνει γραμμές

/Η οθόνη του υπολογιστή μου είναι παραμορφωμένη / κάνει γραμμές

Η οθόνη του υπολογιστή μου είναι παραμορφωμένη / κάνει γραμμές

Στις περισσότερες περιπτώσεις τέτοια προβλήματα παρουσιάζονται στους υπολογιστές λόγω προβλήματος στην κάρτα γραφικών. Προέρχεται συνήθως από την υπερθέρμανση του chip. Αυτός είναι και ο λόγος που οι υπολογιστές θα πρέπει να συντηρούνται τακτικά από εξειδικευμένους τεχνικούς. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα επισκεφθείτε άμεσα το εργαστήριο της επιλογής σας.

Από |2016-04-20T15:14:02+02:00Ιανουάριος 27th, 2016|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η οθόνη του υπολογιστή μου είναι παραμορφωμένη / κάνει γραμμές
Ο Κώστας Ζερβάκης είναι 35 χρονών και ασχολείται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τα 7 του χρόνια. Το hobby του ήταν, και εν πολλοίς είναι ακόμα, να ανοίγει, διαλύει και ανασυνθέτει ηλεκτρονικές συσκευές. Σπούδασε Computer Science στο Portsmouth της Αγγλίας θέλοντας να επεκτείνει τις γνώσεις του και στον κλάδο του προγραμματισμού, των δικτύων, του hardware και του software, κάτι που κατά κοινή ομολογία κατάφερε και πλέον εξασκεί ως επάγγελμα. Εργάζεται από το 2000 στο χώρο της πληροφορικής. Σήμερα, έχει τη δική του επιχείρηση στην Παλλήνη η οποία ονομάζεται serviceTag. Αναλαμβάνει επισκευές αναβαθμίσεις laptop και desktop, εγκαταστάσεις τηλεφωνικών κέντρων VoIP, ανάπτυξη εφαρμογών, σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, SEO, μηχανογράφηση επιχειρήσεων.