Πόσο computer freak είσαι (Vol.1)

//Πόσο computer freak είσαι (Vol.1)

Πόσο computer freak είσαι (Vol.1)

Εξερευνώντας τον κόσμο της πληροφορικής, συνήθως χάνεσαι κάπου ανάμεσα στις πληροφορίες. Γι’ αυτό άλλωστε λέγεται πληροφορική.

Άλλοι ξέρουν λίγα, άλλοι ξέρουν πολλά, άλλοι νομίζουν ότι ξέρουν πολλά και άλλοι είναι μέτριοι. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μαθαίνουμε συνεχώς και δε θα σταματήσουμε ποτέ.

Σας αποκάλεσαν ποτέ ή θεωρείτε ότι είστε computer freak.

Κάντε αυτό το κουίζ.

Πόσο computer freak είσαι (Vol.1)

Από |2018-02-11T20:22:50+02:00Φεβρουάριος 18th, 2016|Quiz|0 Σχόλια
Ο Κώστας Ζερβάκης είναι 35 χρονών και ασχολείται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τα 7 του χρόνια. Το hobby του ήταν, και εν πολλοίς είναι ακόμα, να ανοίγει, διαλύει και ανασυνθέτει ηλεκτρονικές συσκευές. Σπούδασε Computer Science στο Portsmouth της Αγγλίας θέλοντας να επεκτείνει τις γνώσεις του και στον κλάδο του προγραμματισμού, των δικτύων, του hardware και του software, κάτι που κατά κοινή ομολογία κατάφερε και πλέον εξασκεί ως επάγγελμα. Εργάζεται από το 2000 στο χώρο της πληροφορικής. Σήμερα, έχει τη δική του επιχείρηση στην Παλλήνη η οποία ονομάζεται serviceTag. Αναλαμβάνει επισκευές αναβαθμίσεις laptop και desktop, εγκαταστάσεις τηλεφωνικών κέντρων VoIP, ανάπτυξη εφαρμογών, σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, SEO, μηχανογράφηση επιχειρήσεων.

Service Υπολογιστών Παλλήνη

Επισκεφτείτε το επισκευαστικό μας τμήμα και ελέγξτε, επιδιορθώστε ή αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.