Δομημενη καλωδιωση

/Δομημενη καλωδιωση
Δομημενη καλωδιωση2018-05-12T19:50:36+02:00

Δομημενη καλωδιωση

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο για την εύρυθμη λειτουργία των υπολογιστικών συστημάτων μιας εταιρείας υπεύθυνο είναι ένα και μόνο πράγμα. Η δομημενη καλωδιωση.

Στη serviceTag αναλαμβάνουμε πλήρως το έργο της δομημένης καλωδίωσης του χώρου σας. Είτε πρόκειται για τη βελτίωση μετακόμιση την αναβάθμιση υπάρχοντος δικτύου, είτε για νέα εγκατάσταση από το μηδέν. Χρησιμοποιώντας εξουσιοδοτημένα και πλήρως καταρτισμένα συνεργεία προσπαθούμε να παραδίδουμε πάντα έργα δομημένης καλωδίωσης.  Σας παραδίδουμε μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση ηλεκτρολογικού και τηλεφωνικού δικτύου, καθώς και δικτύου δεδομένων, έτοιμη να υποδεχθεί και να υποστηρίξει όλες τις συσκευές σας.

Με τη μέθοδο της συνέντευξης και αυτοψίας στο χώρο, καταγράφουμε τα δεδομένα και τις ανάγκες σας και προχωρούμε σε μέλετη και πρόταση της ιδανικής λύσης. Κάθε ενέργειά μας στο χώρο σας θα είναι από πριν καταγεγραμμένη και θα την έχετε αποδεχθεί. Η serviceTag δεσμεύεται για την τήρηση των συμφωνηθέντων τόσο από πλευράς ποιότητας υλικών και εργασιών, όσο και από πλευράς χρονοδιαγράμματος. Ανά πάσα στιγμή έχετε πλήρη ενημέρωση για την πρόοδο του έργου και με την ολοκλήρωσή του, γνωρίζετε ακριβώς τι παραλαμβάνετε.