H εταιρεία πληροφορικής serviceTag

εταιρεία πληροφορικής serviceTag

Η ιστορία μας

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκίνησε το 2015, αλλά η εμπειρία μας στον χώρο της πληροφορικής αρχίζει από πολύ πιο πριν. Μετά από 20 χρόνια εργασίας στον τομέα της πληροφορικής, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη δική μας επιχείρηση.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση πληροφορικής. Ωστόσο, με τη δέσμευσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και αυξήσαμε σταδιακά το μέγεθος της.

Σήμερα, η serviceTag αναπτύσσεται συνεχώς, καθώς παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες από όλο τον κόσμο. Καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών πληροφορικής, από την ανάπτυξη ιστοσελίδων και τη διαχείριση δεδομένων, μέχρι την εγκατάσταση συστημάτων πληροφορικής και υποστήριξη δικτύων.

Στην εταιρεία μας, πιστεύουμε στη σταθερή ανάπτυξη και τη συνεχή εκπαίδευση με αποτέλεσμα την τεχνολογική εξέλιξη και την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους πελάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι για το που έχουμε φτάσει ως εταιρεία καθώς ανυπομονούμε για το μέλλον και τις νέες προκλήσεις που θα φέρει.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Παλλήνη Αττικής ενώ μέσω δικτύου συνεργατών έχει τη δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμη, για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών, η serviceΤag διατηρεί στην έδρα της ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο για επισκευές και service σταθερών και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι τεχνικοί του εργαστηρίου της serviceTag διαθέτουν πολυετή εμπειρία, γεγονός που μας επιτρέπει να προσφέρουμε άμεση και γρήγορη διάγνωση, αξιόπιστη εργασία, πλήρη ανάλυση υπηρεσιών / κόστους με τη μορφή γραπτής προσφοράς, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Στη serviceTag λέμε “Trust The Specialists”!
Και το εννοούμε!

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείτε απο ένα σύνολο ανθρώπων με διαφορετικές ικανότητες και εμπειρίες, αλλά με ένα κοινό στόχο: να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Μια ομάδα που εργάζεται σκληρά και είναι αφοσιωμένη στο να επιτύχουει τους στόχους της και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της.

Κάθε μέλος της ομάδας μας έχει τη δική του συνεισφορά και είναι αναγνωρισμένο για τις ικανότητές του και την προσφορά του. Σεβόμαστε τις απόψεις και τις ιδέες των μελών μας και ενθαρρύνουμε τη συνεργασία και την ανταλλαγή ιδεών.

Επιπλέον, επενδύουμε στην κατάρτιση και την εκπαίδευση των μελών μας, για να διατηρούνται ενημερωμένα σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις και να μπορούν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας

 • Πολύ εξυπηρετικοί!

  OLGA ORFANIDI Avatar OLGA ORFANIDI
  22 Απριλίου, 2022

  Έσωσαν τον καινούργιο μου υπολογιστή από βλάβη που φαινόταν μη αναστρέψιμη! Άψογοι.

  Stefanos Levendis Avatar Stefanos Levendis
  22 Απριλίου, 2022

  Excellent service !!! Whenever I have had a problem mr K has found the solution and fixed it !!!!! Very professional

  Costas Kostas Avatar Costas Kostas
  22 Απριλίου, 2022
 • the best of the best !!! άψογη εξυπηρέτηση πατά εδωωωωωω

  Theodora Kroba Avatar Theodora Kroba
  31 Αυγούστου, 2020

  Service Tag. O καλύτερος με διαφορά!!!

  Panagiotis Kontoes Avatar Panagiotis Kontoes
  22 Σεπτεμβρίου, 2022

  Άψογη εξυπηρέτηση, συνέπεια και επαγγελματισμός.

  Mpampis Panagiwtakis Avatar Mpampis Panagiwtakis
  22 Απριλίου, 2021
 • Η λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με τον υπολογιστή σας!! Το μάξιμουμ της εξυπηρέτησης, στην καλύτερη τιμή.

  stamatis misirlis Avatar stamatis misirlis
  22 Απριλίου, 2020

  Μας βοήθησαν πάρα πολύ στην κατασκευή της ιστοσελίδας μας.Η συνεργασία μας ήταν άψογη καθώς και το τελικό αποτέλεσμα.Επίσης το support για την διατήρηση και την βελτίωση της ιστοσελίδας μας... Περισσότερα

  ka. la. Avatar ka. la.
  22 Δεκεμβρίου, 2022

  Άμεση εξυπηρέτηση σε όσους τομείς με έχουν απασχολήσει με γρήγορα και θετικά αποτελέσματα ! 5 χρόνια μετά το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί η ποιότητα μένει απαράμιλλη !! Σας το συνιστώ... Περισσότερα

  Vangelis Kakoulakis Avatar Vangelis Kakoulakis
  22 Απριλίου, 2020
 • Ένας επαγγελματίας "γιατρός" των υπολογιστών δίπλα σου. Ξέρεις ότι θα βρεις λύση στο πρόβλημα σου ότι και να γίνει. Το MacBook μου έχει βρει τον μάστορά του. Keep up guys!

  George Lambrakis Avatar George Lambrakis
  31 Αυγούστου, 2020

  Επαγγελματισμός και άμεση εξυπηρέτηση!

  Zaf Avatar Zaf
  22 Φεβρουαρίου, 2023

  Fantastic service! Kostas made himself available on very short notice to perform a thorough analysis of my website that was lacking in speed and gave recommendations that solved the existing... Περισσότερα

  Sophie Dp Avatar Sophie Dp
  31 Μαΐου, 2023
 • Perfect!

  Giannis Avatar Giannis
  22 Απριλίου, 2021

  Συνεπέστατοι και εξαιρετικά αποτελεσματικοί επαγγελματίες.Πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι να λύσουν τα θέματα που προκύπτουν.

  Afroditi Tsoukala Avatar Afroditi Tsoukala
  22 Μαρτίου, 2023

  Έχω επισκεφτεί αρκετούς τεχνικούς τεχνολογίας και κυριως υπολογιστών και μάλιστα πολύ γνωστά καταστήματα. Ένα έχω να πω. Ποτε ξανα. Στο service tag βιώνεις σαν πελάτης μια αληθινή εμπειρία. Υπάρχει ειλικρίνεια... Περισσότερα

  Aggelos Tsagkanis Avatar Aggelos Tsagkanis
  22 Απριλίου, 2021
 • Πολύ καλή εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές!

  Alex Fatless Avatar Alex Fatless
  22 Απριλίου, 2021

  Όλοι οι επαγγελματίες της ομάδας είναι εξαιρετικοί! Ευγενέστατοι, φιλικοί και άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους. Βρίσκουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και... Περισσότερα

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΟΥΖΑ Avatar ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΟΥΖΑ
  22 Μαρτίου, 2023

  Εξυπηρετικοί άνθρωποι...επαγγελματίες στη δουλειά τους!!

  Κωστας Τοπ Avatar Κωστας Τοπ
  31 Αυγούστου, 2020
 • Best service ever!

  Oby Studio Project Avatar Oby Studio Project
  22 Απριλίου, 2021

  Η serviceTag είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία που έχει τύχει να συνεργαστώ. Άμεση εξυπηρέτηση, εξαιρετική αποτελεσματικότητα!

  Apostolos Boules Avatar Apostolos Boules
  22 Απριλίου, 2021

  Οι ανάγκες της εταιρείας μας ήταν για εγκατάσταση ενός σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου. Η μελέτη καθώς και η εφαρμογή γίνανε όπως ήτανε σχεδιασμένα. Το προσωπικό ευγενέστατο και πλήρως καταρτισμένο. Δεν συζητάμε... Περισσότερα

  Δημήτρης Πολυχρόνου Avatar Δημήτρης Πολυχρόνου
  31 Αυγούστου, 2020
 • Στο πλευρό της επιχείρησης μας,σε κάθε απορία ή πρόβλημα των συστημάτων μας δίπλα μας ! Φιλικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό!Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

  Katerina P Avatar Katerina P
  31 Αυγούστου, 2021

  Άμεση ανταπόκριση και ταχύτατη επίλυση προβλημάτων. Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου συνεργάτες οι οποίοι σε καλύπτουν με αυτό τον τρόπο. Είναι πάντα στο πλευρό μας, ακόμη και για την... Περισσότερα

  panagiotis glikis Avatar panagiotis glikis
  22 Απριλίου, 2021

  Πλήρης υποστήριξη, άψογη συνεργασία με έμφαση στην καλύτερη προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε χρήστη. Στη δική μας περίπτωση σχεδιάστηκε ο ιστότοπός του γραφείου μας και στήθηκε εκ νέου ολόκληρο το... Περισσότερα

  Harry Papaioannou & Associates Avatar Harry Papaioannou & Associates
  31 Αυγούστου, 2020
 • Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τη Service Tag εδώ και τρία χρόνια. Ο επαγγελματισμός και η άμεση λύση του όποιου προβλήματος μας έχει τύχει κατά καιρούς, την καθιστούν ως ένα... Περισσότερα

  Camper Club Avatar Camper Club
  22 Απριλίου, 2020

  Στο πλευρό της επιχείρησης μας,σε κάθε απορία ή πρόβλημα των συστημάτων μας δίπλα μας ! Φιλικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό!Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

  Katerina Papakostopoulou Avatar Katerina Papakostopoulou
  22 Απριλίου, 2021

  Η λύση για τα πάντα!

  Margarita Glyki Avatar Margarita Glyki
  22 Απριλίου, 2021
 • Εξαιρετικός συνεργάτης. Αν πρέπει να διαλέξω ένα σημείο που τον διακρίνει, είναι ότι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, ότι η δουλειά θα γίνει!

  Vangelis Orfanidis Avatar Vangelis Orfanidis
  22 Απριλίου, 2021

  Εξαιρετικά!!!

  Georgios Kotseridis Avatar Georgios Kotseridis
  31 Αυγούστου, 2020

  Έτυχε να συνεργαστώ με το συγκεκριμένο κατάστημα εξαποστάσεως, η αντιμετώπιση που είχα ήτανε πρωτοφανής, Δεν είναι τυχαίο που έχουνε μόνο πέντε αστέρια!Να μην τα πολυλογώ είναι μονόδρομος να απευθυνθείς σε... Περισσότερα

  collector_xch Avatar collector_xch
  22 Απριλίου, 2021