η εταιρεια

εταιρεία πληροφορικής serviceTag

serviceTag, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία πληροφορικής, με κύρια δραστηριότητα το σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων εκσυγχρονισμού και λειτουργικής αναβάθμισης για τη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.

Για να το επιτύχει αυτό, η εταιρεία πληροφορικής serviceTag παρακολουθεί και συμμετέχει στις εξελίξεις της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, υιοθετώντας και προτείνοντας στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις. Λύσεις που συχνά εφαρμόζει και η ίδια για τη μέγιστη απόδοση της εσωτερικής της οργάνωσης.

Είτε ξεκινάτε τώρα, είτε δραστηριοποιείστε ήδη στην αγορά, οι Computer Scientists της serviceTag, είναι πρόθυμοι να αναλύσουν, να καταγράψουν και να μελετήσουν τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βέλτιστης λειτουργίας στους παρακάτω τομείς.:

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Παλλήνη Αττικής ενώ μέσω δικτύου συνεργατών έχει τη δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλο το Νομό Αττικής, στη βόρεια Ελλάδα, και στην Κρήτη.

Ακόμη, για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών, η serviceΤag διατηρεί στην έδρα της ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο για επισκευές και service σταθερών και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και προϊόντων Apple.

Οι τεχνικοί του εργαστηρίου της serviceTag διαθέτουν πολυετή εμπειρία, γεγονός που μας επιτρέπει να προσφέρουμε άμεση και γρήγορη διάγνωση, αξιόπιστη εργασία, πλήρη ανάλυση υπηρεσιών / κόστους με τη μορφή γραπτής προσφοράς, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Στη serviceTag λέμε “Trust The Specialists”!
Και το εννοούμε!